V podjetju Imagine d.o.o. negujemo odgovornost do družbenega okolja. Z donacijami / sponzorstvi med drugim podpiramo različne organizacije in projekte.

April 2017

Združenje bodi ZDRAV

 

Združenje se ukvarja z različnimi aktivnostmi na področju avtizma. Zbirajo sredstva za raziskave avtizma, spodbujajo aktivnosti na področju krepitve in ohranjevanja psihofizičnega zdravja oseb z avtizmom in njihovih družin, izvajajo programe pomoči, s katerimi bi izboljšali možnosti vključevanja v okolje, spodbujajo socializacijo oseb z avtizmom, pripravljajo različne konference na tem področju itd.

Marec 2017

LIONS KLUB MARIBOR

V počastitev 100. obletnice delovanja svetovne organizacije LIONS, katere član je tudi LK Maribor, organizirajo kulturni dogodek v sodelovanju in izvedbi baleta SNG Maribor, in sicer baletno predstavo ROMEO IN JULIJA.

Z zavezanostjo pomoči potrebnim namenjajo to predstavo nekaterim Mariborčanom, ki si njenega ogleda v gledališču ne morejo privoščiti.

December 2016

Izdaja knjige

Donacija pri izdaji knjige “Ergonomija v teoriji in praksi“.

dr_polajnar

November 2016

Zavetišče za živali Maribor

Kot že mnogokrat doslej smo tudi tokrat donirali različne potrebščine za živali. Predstavniki zavetišča za živali so si vse potrebno sami izbrali v skladiščih in bogato založenih trgovinah podjetja Vitan trade d.o.o. – trgovine Premium pet. Omenjeno podjetje, sicer že dolgoletni partner Imagine in uporabnik Imagine ERP produktov (materialno skladiščno poslovanje – veleprodaja in maloprodaja), se je kot zmeraj doslej odzvalo in namenilo večje popuste.

20161125_163625donacija-imagine-1-25-11-16 20161125_162515

Nekatere ostale donacije, sponzorstva

Zavetišče za živali Maribor

Zdravniško društvo Maribor

Klub jadranja

Gimnastična zveza Slovenije

Hiša zavetja Palčica

Slovenska atletika

Dogodek Večer prvakov – kickboxing…

Osnovna šola Limbuš

Športno društvo Splavar Brezno-Podvelka

Društvo za športno ritmično gimnastiko Branik Maribor

EPF, Študentski svet

Strelsko društvo Svečina

Plesni klub Pingi Maribor

Športno društvo Kros Maribor

Zavod Pomagajmo pomagati – Radio City

Lions klub Maribor