V podjetju Imagine d.o.o. negujemo odgovornost do družbenega okolja. Z donacijami / sponzorstvi med drugim podpiramo različne organizacije, društva in klube na področju športa, kulture, izobraževanja, humanitarnih projektov ter drugih družbeno koristnih dejavnosti.
Z veseljem smo v preteklem letu podprli:
Nekatere donacije, sponzorstva


Boks klub – KBK – MariborDogodek Večer prvakov – kickboxingDruštvo za šport in rekreacijo SPLAVARDruštvo za športno ritmično gimnastiko Branik MariborEPF, Študentski svetFestlent d.o.o. – konferenca REBECFiabci –
Slovensko nepremičninsko združenjeFilipović poslovno savjetovanje – konferenca ZagrebGimnastična zveza SlovenijeHiša zavetja PalčicaII. gimnazija Maribor – donatorstvoJadralno društvo MariborčankaKinološko društvo za nemške ovčarje Slovenije – KDNOSKlub jadranjaLions klub Maribor
Lions klub MariborNŠ MuraOrfej komorni zborOsnovna šola Limbuš – projekt POGUMPlesni klub Pingi MariborPlesno mesto SAMBASkoki v vodoSkriti zmajStrelsko društvo SvečinaŠK AdrenalinŠportno društvo Kros MariborŠportno društvo motokros akademija »Sašo Kragelj«YAGOZavetišče za živali MariborZavod Pomagajmo pomagati – Radio CityZdravniško društvo MariborZdruženje varnih hiš nova Slovenije


 

NŠ Mura

Letni oder Ruše 2019

Podprli smo dogodek Letni oder Ruše 2019 in prispevali k ustvarjanju nepozabnih doživetij pod zvezdami.

EPF Marketinški semafor

Sponzorstvo Klubu za marketing na Ekonomsko-poslovni fakulteti za izvedbo največje marketinške konference na Štajerskem z imenom Marketinški semafor. 

http://kzm.si

Športnika Žan Luka Zelko

ZAVOD 13

Zavod 13 je nastal z namenom pomagati materi posebnega otroka na začetku sprejemanja dejstva, da se je rodil nekoliko drugačen otrok, kot ga je pričakovala. Imagine je s svojim prispevkom pomagal pri organizaciji dobrodelnega koncerta ˝Trinajstka˝. 

Gimnastična zveza Slovenije

Srebrni sponzor gimnastične zveze Slovenije

Atletska zveza Slovenije

Sponzor ATLETSKE ZVEZE SLOVENIJE

Združenje se ukvarja z različnimi aktivnostmi na področju avtizma. Zbirajo sredstva za raziskave avtizma, spodbujajo aktivnosti na področju krepitve in ohranjevanja psihofizičnega zdravja oseb z avtizmom in njihovih družin, izvajajo programe pomoči, s katerimi bi izboljšali možnosti vključevanja v okolje, spodbujajo socializacijo oseb z avtizmom, pripravljajo različne konference na tem področju itd.

Marec 2017

LIONS KLUB MARIBOR

V počastitev 100. obletnice delovanja svetovne organizacije LIONS, katere član je tudi LK Maribor, organizirajo kulturni dogodek v sodelovanju in izvedbi baleta SNG Maribor, in sicer baletno predstavo ROMEO IN JULIJA.

Z zavezanostjo pomoči potrebnim namenjajo to predstavo nekaterim Mariborčanom, ki si njenega ogleda v gledališču ne morejo privoščiti.

December 2016

Izdaja knjige

Donacija pri izdaji knjige “Ergonomija v teoriji in praksi“.

dr_polajnar

November 2016

Zavetišče za živali Maribor

Kot že mnogokrat doslej smo tudi tokrat donirali različne potrebščine za živali. Predstavniki zavetišča za živali so si vse potrebno sami izbrali v skladiščih in bogato založenih trgovinah podjetja Vitan trade d.o.o. – trgovine Premium pet. Omenjeno podjetje, sicer že dolgoletni partner Imagine in uporabnik Imagine ERP produktov (materialno skladiščno poslovanje – veleprodaja in maloprodaja), se je kot zmeraj doslej odzvalo in namenilo večje popuste.

20161125_163625