SLOVENSKA ATLETIKA Z NOVO SPLETNO STRANJO

SLOVENSKA ATLETIKA Z NOVO SPLETNO STRANJO

Deli novico

Z današnjim dogodkom ob lansiranju nove spletne strani Atletske zveze Slovenije www.slovenska-atletika.si se zaključuje večmesečni projekt postavitve nove spletne predstavitve krovne slovenske atletske organizacije.

Tomaž Leskovar iz družbe Imagine pa je dodal: »Spletna stran slovenska-atletika.si je doslej najpomembnejši korak sodelovanja z AZS, s katero imamo velike načrte za prihodnost predvsem glede izboljšanja uporabniške izkušnje informacijskega sistema, kar bo pripomoglo k boljšemu delu pisarne in klubov. Dela in sodelovanja v prihodnje se vsekakor zelo veselimo.

azs_AA

Tomaž Leskovar iz družbe Imagine pa je dodal: »Spletna stran slovenska atletika je doslej najpomembnejši korak sodelovanja z AZS, s katero imamo velike načrte za prihodnost predvsem glede izboljšanja uporabniške izkušnje informacijskega sistema, kar bo pripomoglo k boljšemu delu pisarne in klubov. Dela in sodelovanja v prihodnje se vsekakor zelo veselimo.«

Projekt zaključuje tudi celovito prenovo celostne podobe slovenske atletike, ki se je pričel z dogovorom z novim opremljevalcem športne opreme JOMA in prenove uradnih barv logotipa, sloganov in predstavitvenih gradiv ter barv AZS, ki so se v skladu z usmeritvami Olimpijskega komiteja Slovenije dopolnile z zeleno in modro barvo.

S prenovljeno podobo, sodobno tehnološko podporo in vsebinami želimo uporabnikom in atletskim radovednežem omogočiti večjo preglednost, hitrejšo dostopnost podatkov, večji nabor informaciji ter posodobitev vizualne podobe strani.

Verjamemo, da bosta atraktivnejša podoba in sodobnejši tehnološki sistem pripomogla tudi k še boljši prepoznavnosti slovenske atletike. Na novi strani zveze bodo v ospredju uporabniška izkušnja, boljša organiziranost in sodobnejši design. Z novo stranjo želimo doseči predvsem boljšo obveščenost in vključenost klubov, članstva ter lažje delovanje združenj AZS, ki bodo na novi spletni strani imeli lastne uporabniške platforme. Vsem uporabnikom in obiskovalcem želimo lepo uporabniško izkušnjo.

Povezava do spletne strani Slovenska atletika..

Podobne novice

Stopite v stik z nami

In pridobite podrobne informacije